Bitcoin fortsetter oppover etter validering av breakout-nivå

Bitcoin (BTC) -prisen økte trinnvis i løpet av uken 9. – 16. november. Selv om prisen ikke nådde en slutt over $ 16.000, kom den tilbake for å validere det forrige breakout-nivået og har begynt å øke igjen.

I løpet av uken 9.-16. November økte BTC litt, og skapte en liten bullish lysestake med veker på hver side. Prisen nådde det høyeste på $ 16.494, men falt kort tid etter og nådde et nært under $ 16.000.

Bitcoin tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer viser foreløpig ingen svakhet, og det er ingen bearish avvik. Den stokastiske oscillatoren laget ennå ikke et bearish kryss.

Likevel handler prisen innenfor det viktige 0.768 Fib-motstandsnivået, som er funnet på $ 16,140. BTC har ennå ikke nådd slutten over dette nivået.

Det neste viktige motstandsområdet vil sannsynligvis bli funnet på $ 17 264, 0,854 Fib retracement nivå.

BTC re-tester støttenivå

Den daglige tidsrammen viser viktigheten av $ 15 800-området, som fungerte som motstand frem til 12. november.

Siden den gang har området blitt støtte og forårsaket at det ble dannet en lang nedre veke 14. november, et tegn på kjøpspress.

Så lenge prisen handler over dette nivået, er muligheten for videreføring fortsatt høy.

I den daglige tidsrammen har tekniske indikatorer ennå ikke vist avgjørende svakhet, men er relativt nær å gjøre det:

  1. MACD har begynt å miste fart, men har ennå ikke begynt å avta.
  2. Stokastisk oscillator har ikke gjort et bearish kryss, men øker heller ikke.
  3. RSI har generert en viss bearish avvik, men har ikke fullført en svingfeil.

Forekomsten av RSI er spesielt viktig siden en reduksjon under 70 både vil fullføre svingtoppen og forårsake et kryss fra overkjøpt territorium tilbake under 70 – et baissignal.

Kortsiktig bevegelse

På det kortsiktige en-timers-diagrammet har prisen brutt ut fra en synkende motstandslinje som hadde vært på plass siden 13. november.

Etterpå flyttet BTC raskt over 0.618 Fib-motstandsnivået, et sterkt tegn som gjør at økningen mer sannsynlig er begynnelsen på et nytt trekk oppover enn det er å korrigere.

Mens en kortsiktig reduksjon kan oppstå, muligens for å validere den synkende motstandslinjen, virker det sannsynlig at Bitcoin vil gjenoppta sin oppadgående bevegelse.

Konklusjon

Så lenge BTC handler over $ 15 800-området, som nå har vist seg å støtte, er muligheten for fortsettelse fortsatt høy.

For BeInCryptos forrige Bitcoin-analyse, klikk her!

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutahandel har et høyt risikonivå og er kanskje ikke egnet for alle investorer. Synspunktene uttrykt i denne artikkelen gjenspeiler ikke BeInCryptos synspunkter