Gehoor geven aan de trend

Met aandacht voor de trend is een groot deel van de handel met succes. Idealiter zouden alle “newbie” handelaren houden aan het idee niet noodzakelijkerwijs handel met de trend, maar niet tegen de handel . Het is de beste manier om op zijn minst zorgen voor een zekere mate van het vermijden van slechte handel resultaten, www.optiesonline.com in dat je niet stapelen een zeer belangrijke factor tegen je. Zoals ik heb aangegeven in eerdere artikelen, trend handel is het een vorm die de tand des tijds heeft doorstaan als een winstgevende handel onderneming. Het is echt iets dat helpt financiële markt handelaren verdienen winsten voor meer dan honderd jaar op dit punt. En idealiter, moet het worden gebruikt in een of andere vorm in de handel, waarbij de winsten zijn afgeleid van het investeren in de overtuiging dat de markt zal gaan in de ene of de andere.

Sterker nog, het nemen van beroepen tegen de Volledig artikel trend kan perfect haalbaar in sommige gevallen zijn, maar het moet waarschijnlijk wachten tot je een beetje verder in uw trading carrière. Toen al deze soorten opstellingen moeten natuurlijk worden zuiniger dan die samenvallen met de richting van de trend genomen. Of in het algemeen neutraal markten, waar de prijs heeft geen voorkeur voor de ene of de andere.

Ik deed schrijf een post een paar weken geleden vanaf hier het moment van dit schrijven over hoe effectief de handel tegen een trend. Het kan hier worden gevonden.

Monday’s Trading van de EUR / USD

1. Ten eerste, ik weet dat de witte lijn op de afbeeldingen in dit bericht lijkt misschien vreemd aangezien er geen duidelijke verwijzing naar wat het gaat om op basis van de kaars regelingen die de prijs geschiedenis. Het is gewoon het niveau 1,33961 prijs die tijdens het kwam in het spel de handel vrijdag . Het zou gemakkelijk zijn geweest iets te verwijderen, maar ik was nog steeds benieuwd hoe de prijs http://www.optiesonline.com/anyoption/ kan optreden omheen, dus ik hield het op de kaart. Ik hoop dat het niet dient om verwarring veroorzaken bij het kijken naar een aantal van de foto’s in dit artikel. Maar zoals het lot zou hebben, heb ik gebruik dit prijsniveau voor mijn eerste handel.


2.
De steun 1 niveau van 1,33944 was het eerste wat in het spel vandaag. Het deed fungeren als ondersteuning op de eerste aanraking op 2:30 EST, maar er was niet een duidelijke afwijzing van dit niveau of een hint dat kopers willen deze markt hoger te bewegen, als de prijs alleen een back-up een paar pitten verplaatst.

Als het om 1,33944 een tweede keer naar beneden kwam, was er een valse break, bijna een vijf-pip pit op de 2:45 kaars, dat is groot gezien de tijd van de dag. Een andere poging tot sluiten onder support 1 opgetreden op de volgende kaars, maar de kopers weer duwde hem een back-up.

Gebaseerd op mijn begrip van de dynamiek van de markt, meestal als prijs valselijk breekt een niveau (dat wil zeggen, beweegt kort omlaag alleen om terug te komen naar de steun of weerstand niveau), vertelt het me dat de richting van de valse break waarschijnlijk de overhand in de tijd . In dit geval, de kopers konden hun wens om de markt rond drager 1 en nabij de 1,3400 eenheid behouden blijven; de verkopers waren waarschijnlijk gebonden aan winnen uiteindelijk de surge ze in staat waren In het rapport te lezen om te creëren gegeven. De wens van de kopers op de markt die hoge kunstmatig is op een bepaalde manier te houden, en de verkopers zijn die aantonen dat hun vermogen om een lagere druk op de markt echt is en dat tot beweging is waarschijnlijk slechts tijdelijk en opknoping aan een zijden draadje te zijn.

3. Wanneer de prijs uiteindelijk brak ondersteuning 1 op 3:00 kaars, ondersteuning 2 werd het volgende gebied van belang als een gebied voor call-opties. Terwijl een call-optie handel heeft het opzetten van de manier waarop ik normaal gesproken wil dat het op basis van prijs actie rond de vooraf bepaalde prijsniveau (die dient als toegangspunt), heb ik doorgegeven aan het te wijten aan de neerwaartse trend op dit moment.

Voor mij, het voelde wel denkbaar dat de prijs kon blijven naar beneden gaat. Trends vaak doen breakout binnen een uur van de Europese markt geopend. De handel zou hebben uitgewerkt, maar ik voelde me mooi driehoekje op. Ik zou later hetzelfde doen op ondersteuning 2 ongeveer een uur later.

 

4. Op de weg terug naar ondersteunen 1 (1,33944), was ik geïnteresseerd in putopties op dit gebied. Maar gezien het feit dat de prijs ook hadden gevormd een congestie gebied boven support 1 onlangs, heb ik besloten om een beetje afwachten of het terug zou keren naar tot aan de top van dat. In termen van een prijsniveau dat ongeveer samenviel met waar de witte lijn ligt – 1,33961.

Ondersteuning 1 zou geen slechte handel zijn geweest. Er was een aanraking en afwijzing en latere hernieuwde aanraking, maar geloven wat beweging terug naar de top van de voorafgaande congestie (nogmaals, waar de witte lijn ruwweg ligt) te kunnen spreken, althans eventueel in de vorm van wieken . Dit deed zich voordoen en zodra ik zag afwijzing op de witte lijn en de prijs schijnbaar het slaan van een plafond hier, heb ik besloten om in een aanraking van 1,33961 op de 3:30 kaars.

 

Deze handel had wat tijd om te ontwikkelen, die ik vond. Alle vier van de vijf minuten kaarsen die de prijs beweging tijdens deze handel omvatte waren rood, en ik had een drie-pip winnaar door expiratie.

5. Zodra support 2 kapot was, begon ik gezien dat niveau voor put-opties. De trend is duidelijk naar beneden, dus steun 2 (1,33890) redelijk als een goede omgeving voor die zou kunnen dienen.

Prijs kreeg tot 1,33890 op de 4:50 kaars, maar er was een dicht boven het niveau. Gezien het feit dat het niet ingesteld naar mijn smaak daar wachtte ik misschien nog een kans. Dit kwam duidelijker beeld net voor 06:00 EST. De markt stond op om 1,33890 op 05:45 kaars, maar er was een behoorlijke rekening tot dit niveau dus ik wachtte. Er was een pauze en sluit direct op het niveau van de 05:55, gevolgd door een mooie lange lont naar beneden op de 6:00. Dat vertelde me dat de verkoop nog in het spel was, dus ik stapte in de re-touch van 1,33890 op de 6:05.

 

Deze handel was een beetje een achtbaan op het eerste. Het aanvankelijk brak tegen mij door een paar pitten voor sluitingstijd weer onder de tien-minuten-to-go mark. Daarna bleef de volgende kaars in het geld voor een tijdje voor het sluiten van te maken door een beetje meer dan een pip. Het sluiten kaars maakte een lichte comeback, maar uiteindelijk heb ik toch verliezen met ongeveer een half-a-pip.

Over het algemeen, 1/2 ITM vandaag, maar nog steeds actief bij ongeveer 70% ITM voor de zomer in het algemeen.