dubbel CCI- Woodie indicator

In dit artikel ga ik je laten zien en je uitleggen hoe je een dubbel CCI- Woodie indicator te gebruiken. Zoals u begrijpt deze indicator heeft twee het is rip off CCI. Je weet wel CCI, het is een momentum indicator en ik gaf je vele voorbeelden in de voorgaande artikelen. Laten we eens kijken hoe dit er uit ziet.

 

Dit is de indicator. Double CCI- woodie. U kunt de kleuren veranderen, de CCI periode en je kunt waarschuwingen toevoegen. In deze voortzetten grafiek hebben we een gele CCI en een ander CCI dat is paars. We hebben ook een histogram als u merkt. Het histogram heeft groene kleur in een up trend en de rode kleur in een neerwaartse trend. De standaardinstellingen voor de CCI klik hier zijn 14, 6 perioden. Hoe kunnen we de signalen van deze indicator?

Wanneer de paarse CCI gaat boven de nul-lijn hebben we een koopsignaal. Aan de andere kant, wanneer de paarse CCI gaat onder de nullijn hebben we een verkoopsignaal. Als u wilt om de signalen te filteren, moet je kijken http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ naar de paarse CCI te steken boven de nullijn wanneer het histogram is groen (buy-signaal). Dit betekent dat we in een uptrend en we de handel met de trend. Voor een verkoopsignaal, moet je kijken naar de paarse CCI te steken onder de nullijn wanneer het histogram is rood. Dit betekent dat we in een neerwaartse trend.

0

Kijk eens naar deze grafiek hebben we een koopsignaal. We zijn in een uptrend, let op de groene histogram en het gedrag van de prijs en na een retracement aan het voortschrijdend gemiddelde van de Double CCI kruis boven de nullijn en het histogram is groen. Het is een teken van de voortzetting van de trend.

Een ander ding dat je moet weten is dat in de optiesonline buurt van de niveaus 200 en -200 het is niet goed om posities te openen, omdat vele malen in deze plekken hebben we het einde van de trends.